Honda

CRF450 RX

Honda tilbyr nå den helt nye, racingdyktige og spektakulære Enduro-maskinen CRF450RX.


Art.nr. CRF450RXH

  kr 74 990

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 1 084,00/md. (60 md.)
  Finansieringspris kr 91 286,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • 11 prosent mer motoreffekt enn CRF450R 2016
  • Lettvekts aluminiumsfelger
  • Dunlops Enduro-skreddersydde Geomax AT81-dekk
  • Tre kjøremoduser
  • 0,5 kg lettere titantank
  • Showa 49 mm gaffel med fjæring
  • El-start.
  Beskrivelse

  Detaljer

  CRF450RX har både det rene motocross DNA-et som takler alt slags Enduro-terreng, og kompetansen til lekende lett å håndtere både flate racerbaner, utfordrende hindre og smale, krevende partier.

  Tar innersvingen på konkurrentene
  Honda tilbyr nå den helt nye, racingdyktige og spektakulære Enduro-maskinen CRF450RX. Den kompromissløse sykkelen er basert på den splitter nye 2017-modellen av CRF450R og tar innersvingen på konkurrentene. Sammen har de blant annet de sterke konkurransegenene og den kyniske vinnerviljen

  CRF450RX kan skilte med Enduro-oppheng, PGM-FI tenningskart og EMSB-funksjoner (Engine Mode Select Button) som gir føreren tre kjøremodus-muligheter. En større drivstofftank, 18-tommers bakhjul, sidestøtte og elektrisk start er standard på modellen.

  Optimalisert for offroadkjøring
  RX-Enduro-versjonen av Hondas legendariske CRF450R byr på noe helt nytt og spesielt for førere på alle nivåer. Den er overbevisende rask, bygget for å vinne og optimalisert for offroadkjøring.

  CRF450RX presterer meget bra over lange kjøreetapper med kjøreegenskaper som er uovertrufne både i sving og røft terreng. Setet er forbedret for å gi deg best mulig kontroll, og de slanke linjene avrundes med en ny, smalere og lettere bensintank i titan.

  Spesifikasjon
  Kubikk 449,70
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 959,00
  Dokumentasjon

  crf450 rx

  racingmaskin som håndterer både flate racerbaner, utfordrende hindrer og smale, revende partier.

   tar grundig innersvingen på konkurrentene.

  se video

  overbevisende rask, bygget for å vinne og optimalisert for offroadkjøring.

  FINN FORHANDLER

  Honda CRF-crosserne er uviklet til å takle de tøffeste og mest utfordrende banene i verden. Presisjon konstruert med enestående pålitelighet gjør at du tilbringer mindre tid på verkstedet og mer tid i søla ute på banen. På en Honda CRF vil du ha et forsprang overfor konkurrentene – uansett om du er en erfaren proff eller befinner deg i startgropa.