Honda

CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin fyller 30 år i 2018 og feires med en jubileumsmodell.


Art.nr. CRF1000A2J

  kr 199 990

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 615,00/md. (60 md.)
  Finansieringspris kr 226 896,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Enda større tank (24,2 l) sikrer en utrolig rekkevidde på 500 km
  • Enda høyere kjørestilling
  • Enda større bakkeklaring
  • Standard med varmeholker
  • Enduro motordeksel
  • Touring vindskjerm
  • Lengre fjærvandring
  • Throttle By Wire med tre kjørenivåer
  • Forbedret antispinn med Honda Selectable Torque Control (HSTC)
  • 95 hestekrefter
  Beskrivelse

  Honda Africa Twin er den tredje mest solgte Honda-sykkelen på verdensbasis, og resultatene i beinharde Rally Dakar har for lengst gjort den til en legende.

  Honda XRV650 ble lansert i 1988 og var den første Africa Twin noensinne. Siden den gang har den robuste terrengsykkelen har lagt lange etapper bak seg, krysset landegrenser og forsert de tøffeste terreng – både i ørkenen og i asfaltjungelen.

  I 2016 gjorde Africa Twin et vellykket comeback, og i 2018 kommer jubileumsmodellen Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports i en helt unik styling.

  En uslåelig rekkevidde
  Adventure Sports er enda heftigere enn sine forgjengere. Den er spesielt utviklet for offroad-innsats over lange strekninger. Blant annet rommer tanken 5,4 liter mer og har dermed en rekkevidde på utrolige 500 kilometer. Du kan altså ta det helt med ro om det er lenge til neste bensinstasjon.

  Eventyrlystne motorsyklister har massevis å glede seg over på denne jubileumsmodellen. På lange turer er sitteposisjonen, kjørestillingen, ekstremt viktig. Derfor sitter du enda mer oppreist i sadelen på en Honda Africa Twin Adventure Sports. Og både kåper og vindskjerm beskytter deg enda bedre mot vind og vær.

  Komfort og sikkerhet få kan matche
  Motorbeskyttelsen og kollisjonsbøylen sørger for at den legendariske sykkelen ikke får bank når det går litt hardt for seg. Dessuten er varmeholker og strømuttak, blant annet for navigasjonsutstyr, på plass og øker komforten i hver gang du sitter i setet. Navigasjonsutstyret vil komme godt med når du velger å følge i Honda-pilotenes spor i Rallye Dakar, Orioli eller Neveu. Du kommer ikke utenom et skikkelig rallykart.

  Vill og vakker
  Den lange fjæringsveien, den enda større bakkeklaringen og DCT-girkassen med en ekstra G-modus som gir deg full kontroll ute i terrenget, gjør at Adventure Sports takler heftig terreng og brå overraskelser. Mindre detaljer, som for eksempel fotstøttene, bidrar også til å spisse offroad-formen. Og i likhet med basismodellen kan Honda Africa Twin Adventure Sports skilte med Throttle by Wire-System og Hondas eget antispinnsystem HSTC. Selv lakken er i en klasse for seg; fargene er en hyllest til Africa Twins legendariske fortid.

  Spesifikasjon
  Kubikk 998,00
  Effekt (HK) 95,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 900,00
  Førerkortklasse A
  Dokumentasjon

  Africa Twin fyller 30 år og feirer med en heftig jubileumsmodell

  Honda Africa Twin er den tredje mest solgte Honda-sykkelen på verdensbasis, og resultatene i beinharde Rally Dakar har for lengst gjort den til en legende.

  se video

  en offroader du kan ta enda lenger

  honda adventure

  Robuste, trygge, lekne og allsidige sykler.

  honda

  originalt tilbehør

  Velg mellom tilbehør innen beskyttelse, komfort og lastekapasitet. Alt er designet spesielt til sykkelen, i matchende farge og som passer perfekt.

  honda dual clutch transmission

  det beste fra to verdener

  Denne modellen får du også med DCT som gir deg enda mer kjøreglede. Du slipper å måtte bry deg med clutching og girskift.

  interessert i denne?