Honda

VFR1200X Crosstourer DCT 2019

Denne automateventyreren er flaggskipet i Hondas X-sortiment


Art.nr. VFR1200XDJ

  kr 259 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 3 400,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 294 996,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Justerbar vindskjerm – lettmanøvrert med én hånd og enkel å finjustere etter vær og vind
  • For DCT-modellen finnes det tre nivåer i S-modus som gir et bredere register av kjørestiler
  • Kraftig 1237 cm3 V4-motor for sterkere dreiemoment i lav- og mellomregisteret
  • Aluminiumsramme for topp balanse mellom fjæring og demping
  • Antispinnsystemet Honda Selectable Traction Control (TCS)
  Beskrivelse

  VFR1200X Crosstourer DCT er virkelighetsflukt og underholdning på to hjul. De siste årene har den kommet med en rekke oppgraderinger.   

  En smart motorsykkel
  Den justerbare vindskjermen er lett å betjene med én hånd og kan finjusteres etter vær og vind. Med tre nivåer i S (Sport)-modus for Dual Clutch Transmission (DCT), kan et bredere spekter av kjørescenarioer og stiler dekkes. Programvaren gjør at maskinen registrerer oppover- og nedoverbakker og justerer skiftemønstrene deretter. Flertallet av VRF1200X-kjørere har siden 2014 valgt DCT-alternativet. VFR1200X Crosstourer DCT har dessuten Euro 4-kompatibel motor.

  Sofistikert, kraftig og kapabel
  Med denne solide modellen får du fortsatt det variable TCS-antispinnsystemet og den spissede teknikken. Du kan også velge mellom manuelt gir – eller automat (DCT). Et bredt utvalg av originalt tilbehør til VFR1200X Crosstourer DCT sikrer den komplette kjøreopplevelsen – blant annet varmehåndtak, sidevesker, toppboks i aluminium og frontbeskyttelse med to lykter. 12V-uttak for smarttelefoner og oppvarmede vester kan fås som ekstrautstyr.

  VFR1200X Crosstourer DCT er sofistikert, kraftig og kapabel og strekker seg langt med en sterk effekt på 129 hk ved 7750 omdreininger og et moment på kraftfulle 126 Nm ved 6500 omdreininger.

  Kombinerer det beste fra Sport og Adventure
  Aluminiumsrammen, med sin fremragende balanse mellom lav vekt og stivhet, kombineres med lange fjæringer og dempere som gir komfortabel kjøring på alle underlag. Kjørestillingen er oppreist og sikrer deg en suveren kjørekomfort, trygg håndtering, godt grep og presis kontroll – perfekt for den nordiske motorsyklist.

  Ta deg tid til et avbrekk i hverdagen på VFR1200X Crosstourer DCT, en sykkel som kombinerer det beste fra Sportstourer- og Adventuresegmentet

  Spesifikasjon
  Kubikk 1237,00
  Effekt (HK) 129,00
  Girkasse Automat/DCT
  Sittehøyde 850,00
  Førerkortklasse A
  Dokumentasjon