Honda

CBR1000RR Fireblade 2017

Total fornyelse, total kontroll. Fireblade er blitt både slankere og mer effektiv.


Art.nr. CBR1000RRAH

  kr 229 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 3 028,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 262 176,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Mer stabil ramme og stivere svingarm
  • Eksossystem i titan
  • 4-stemplede bremsekalipere fra Tokico
  • Fullt justerbar Showas Big Piston støtdemping
  • IMU-enhet som styrer et smart, flertrinns antispinnsystem (HSTC) med justerbar motorbrems
  • Ny sving-ABS
  • Flere valgfrie kjørenivåer - Ride Mode Select System (RMSS)
  • Ride-by-Wire-gassrulle
  • LED-lykter
  • Instrumenteringen kan justeres under kjøring
  • 196 kg kjøreklar vekt
  • HSTC (RC213V-S) 9 nivåer.
  • Wheelie control 3 nivåer + off
  Beskrivelse

  I 2017 gir Fireblade fortsatt full gass med sitt nådeløse fokus på manøvrerbarhet og smidighet. På 2017-modellen er 90 prosent av hovedkomponentene skiftet ut.

   

  For 25 år siden ble Supersport-segmentets historie omskrevet med denne populære motorsykkelen. Designfilosofien «Total Control» er mantraet også for den siste inkarnasjonen av legendariske Fireblade.

   

  Total kontroll når du tror du er i ferd med å miste den

  På 2017-modellen er 90 prosent av hovedkomponentene skiftet ut, noe som har redusert Fireblades vekt med hele 15 kilo. I dag er Fireblade, med en kjøreklar vekt på 196 kilo, markedets letteste i sin klasse. Men kronen på verket er det nye elektroniske kontrollsystemet, som har en egen evne til å bringe fram det beste i alle førere.

   

  Fullspekket elektronikkpakke

  Det nye elektroniske kontrollsystemet inneholder et hav av nyttige funksjoner. Kjernen i systemet er IMU-enheten (Inertial Measurement Unit) som måler nøyaktig hva maskinen gjør, på alle nivåer. Systemet styrer dessuten antispinnsystemet (HSTC) som gir deg presis kontroll over bakhjulet. De nye ABS-bremsene styres også av IMU-enheten og gir føreren en god porsjon ekstra sikkerhet i skarpe svinger. Og Traction Control griper inn hver gang den minste forskjell mellom forhjulet og bakhjulet måles.

   

  Prestasjon og balanse som overgår dine villeste fantasier

  Honda snudde opp ned på definisjonen av Supersport med originale Fireblade i 1992. Siden har årene gått med til å utvikle og forfine konseptet frem til dagens ultimate 25-årsjubilant.

  Vekt-/effekt-forholdet på årets CBR1000RR Fireblade er forbedret med hele 14 prosent, noe som er ny pers for Fireblade. De nye hovedkomponentene er ikke bare smartere, de er også mye lettere.

  Fireblade er kort sagt den mest harmoniske og best balanserte sykkelen i sin klasse. Vi snakker eksepsjonelle prestasjoner kombinert med helt unike kjøreegenskaper.

   

  En godteripose full av duppeditter

  Nye Fireblade er utstyrt med flere essensielle detaljer som sportssykkelfantaster verden over ønsker seg: 4-stemplede bremsekalipere fra Tokico, fullt justerbar Showas Big Piston støtdemping, sving-ABS, Ride-by-Wire-gassrulle, hurtigskift (ekstrautstyr) og flere valgfrie kjørenivåer. Med venstre hånd skifter du mellom modusene Track, Winding og Street, som tilbyr ulike kombinasjoner av kraft, antispinn og motorbrems.

  Kjørecomputeren er også en lekkerbisken, både visuelt og innholdsmessig. Her får du informasjon om alt fra gjennomsnittlig og aktuelt drivstofforbruk, gjennomsnittlig hastighet, Shift-up indikator, Quickshift, kjørevinkel, batterispenning, kalender og brukerdefinerte opplysninger.

   

  Milelang merittliste

  Honda CBR1000RR har alltid vært blant de topp tre mest solgte i Europa og kan skilte med seiere i World Super Bike-mesterskapet og overlegen suksess i Isle of Man TT-løpene. Fireblade har en solid fanskare over hele verden: Over 200 000 sykler er solgt bare i Europa. Sykkelen fås i tricolor-farger med en base i rødt – som en hyllest til Hondas sterke racinghistorie – samt en tidsriktig og tøff matt sort.

  I 2017 utgjør nye CBR1000RR Fireblade en trio sammen med den oppgraderte CBR1000RR Fireblade SP og racingutgaven CBR1000RR Fireblade SP2.

  Spesifikasjon
  Kubikk 999,00
  Effekt (HK) 192,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 832,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 132,00
  Forbruk l/mil 0,57

  Motortype

  Boring 76 mm
  Kjølesystem Væske
  Antall sylindre 4
  Effekt (HK) 192 hk / 13.000 omdr
  Motortype R4
  Slaglengde 55 mm
  Moment 114 Nm / 11.000 omdr

  Girkasse

  Kraftoverføring Kjede
  Antall gir 6

  Mål/vekt

  Bensintank 16 liter
  Bakkeklaring 130 mm
  Høyde 1.125 mm
  Lengde 2.065 mm
  Kjøreklar vekt 196 kg
  Hjulavstand 1405 mm
  Bredde 720 mm

  Annet

  ABS Ja
  Demping framme Big Piston Front Fork with preload, compression and rebound adjustment, 120mm stroke
  Demping bak Unit Pro-Link with gas-charged HMAS damper featuring 10-step preload and stepless compression and rebound damping adjustment
  Dekk framme 120/70ZR17
  Dekk bak 190/50ZR17
  Dokumentasjon

  CBR1000 RR fireblade 

  SPYDSPISSen I hondas sportssykkelsegment

   

  se video

  prøvekjøre denne?