Honda

CRF250R 2017

CRF250R har lenge vært en potent og stabil vinnertype. Kraft med full kontroll - på bakken og i lufta.


Art.nr. CRF250RH

  kr 49 990

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 796,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 65 256,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • PGM FI
  • 1000 omdreininger høyere rødlinje
  • Showa USD-gaffel
  • Aluminiumsramme
  • EMSB
  • Bølgeformede skivebremser i front
  • Pro-Link oppheng bak
  Beskrivelse

  Honda CRF250R har mye av det samme som storebror CRF450R – blant annet en Engine Mode-velger som gjør at du kan velge mellom tre måter motoren skal virke på avhengig av kjørestil og underlag.

  Reduserer rundetidene
  Det er skarp konkurranse og spisse albuer i MX2-klassen, både for amatørene og proffene. Det krever sitt av både utstyr og fører. Honda sin CRF250R har lenge vært en potent og stabil vinnertype.

  Masse oppgraderinger
  Sykkelen har 49 mm Showa USD pneumatiske dempere, nye lyddempere og 260 mm bremseskive foran. Det vektsentrerte chassiset matcher oppgraderingene på motor og demping perfekt, og gir deg full kontroll både på bakken og i lufta.

  Topplokket er redesignet, og det samme er stempel og stempelstang. Resultatet er mer toppeffekt. Momentet ved lav hastighet har blitt bedre, så vel som på toppen. Eksosrøret har fått et ytterligere et kammer, og de to bakre lyddemperne er redesignet på innsiden.

  Spesifikasjon
  Kubikk 249,00
  Effekt (HK) 40,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 951,00
  Dokumentasjon

  CRF250r

  kraft med full kontroll - på bakken og i lufta

  Potent vinnertype 

  FINN FORHANDLER

  Honda CRF-crosserne er utviklet til å takle de tøffeste og mest utfordrende banene i verden. Presisjon konstruert med enestående pålitelighet gjør at du tilbringer mindre tid på verkstedet og mer tid i søla ute på banen. På en Honda CRF vil du ha et forsprang overfor konkurrentene – uansett om du er en erfaren proff eller befinner deg i startgropa.