Honda

CRF250RX 2019

Den nye enduromodellen CRF250RX er noe helt nytt i Hondas 250-serie.


Art.nr. CRF250RXK

  kr 84 990

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 1 230,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 103 546,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Showa-gaffel
  • Tretrinns HRC Launch Control
  • Justerbart Renthal Fatbar-styre
  • 18-tommers hjul
  • Svarte DID-felger
  • Lett 8,5 liters tank
  • Væskekjølt, 4-sylindret DOHC-motor
  Beskrivelse

  CRF250RX er et speilbilde av CRF450RX, men har CRF250R som base med oppgraderinger som 18-tommers hjul, en lett 8,5 liters tank og et mykere fjæring som gjør den til en helt rå terrengmaskin.

  To helt nye modeller gir Hondas CRF-familie et helt nytt perspektiv: terrengsykkelen CRF250RX og dualsport-maskinen DRF450L.

  CRF250RX er enduro på sitt beste. Den er en del av Hondas store offroad-satsning i 2019, med et bunnsolid dreiemoment i nedre turtallsregister, tretrinns HRC Launch Control, nye frontbremskalipere, justerbart styre og svarte felger. På denne sykkelen kommer du garantert godt ut av startgropa.

  Skapt for å spille hovedrollen
  Splitter nye, endurotilpassede CRF250RX er prikken over i-en i Hondas offroadsortiment. Den har samme ramme og motor som crossmaskinen CRF250R, som kom i ny drakt i fjor. Da ble det lansert en ny motor med doble overliggende kamaksler og én eksosport på hver side av sylinderen, og dermed to potter. Showa-gaffelen er av liknende fjærtype som den hos seneste utgave av CRF450, og bakdemperen har fått en lavere plassering i rammen. Det nye chassiset har blitt lettere og har fått et lavere tyngdepunkt. I tillegg er svingarmen, og dermed akselavstanden, er litt kortere, noe som reduserer hjulspinn.

  Best i terrenget
  Potente CRF250RX er rask, smidig og enkel å kjøre, skapt for å spille en hovedrolle. Den suser av gårde oppover bratte heng og belønner deg garantert med noen avgjørende endurosekunder. Drivstofftilførselen og tenningstidspunkt har blitt justert for å levere en jevnere kraft, sammenlignet med motocrosseren CRF250R. Ikke minst får du, som standard, en helstøpt sidestøtte i aluminium som ikke er i veien når du kjører.

  Plastsettet er dekket av en slitesterk folie med ripefast grafikk. Motorens oljepanneskjold kommer i et nytt design som forbedrer motorens kjøleevne, og gaffeltetningen er modifisert for å redusere risikoen for skader fra steinsprut.

  Fleksible styrenivåer
  Renthal Fatbar-styret reduserer vekten av hele styresystemet og gir deg garantert optimal komfort i de mest uventede situasjoner. Styrekronen har to styreholderposisjoner som gjør at styret kan flyttes forover og bakover med 26 mm. Snur du holderen 180 grader, kan styret flyttes 10 mm fra utgangsstillingen, noe som totalt gir deg fire forskjellige styreposisjoner å velge mellom.

  Spesifikasjon
  Kubikk 249,40
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 961,00

  Motortype

  Boring 79 mm
  Motortype Liquid-cooled 4-stroke single DOHC
  Start Electric
  Slaglengde 50,9 mm

  Mål/vekt

  Bensintank 8,5 Liter
  Bakkeklaring 329 mm
  Høyde 1262 mm
  Lengde 2185 mm
  Kjøreklar vekt 111 Kg
  Hjulavstand 1486 mm
  Bredde 827 mm

  Annet

  Bremser framme 260mm hydraulic wave disc
  Bremser bak 240mm hydraulic wave disc
  Demping framme 49mm Showa coil-sprung fork
  Demping bak Showa monoshock using Honda Pro-Link system
  Dekk framme 90/90-21 Dunlop AT81
  Dekk bak 110/100-18 Dunlop AT81
  Hjul framme Aluminium spoke
  Hjul bak Aluminium spoke
  Dokumentasjon

  I 2019 får hele Hondas offroadserie en solid oppgradering

  Det inkluderer blant annet høyere toppeffekt, bredere momentkurve, tretrinns HRC Launch Control, revidert fjæringsoppsett og justerbart styre.
  Honda CRF-crosserne er utviklet til å takle de tøffeste og mest utfordrende banene i verden. Presisjon konstruert med enestående pålitelighet gjør at du tilbringer mindre tid på verkstedet og mer tid på banen. På en Honda CRF vil du ha et forsprang overfor konkurrentene – uansett om du er en erfaren proff eller befinner deg i startgropa.

  interessert i denne?