se nyhetene fra honda først

Meld deg på vår eksklusive mottakerliste og vær blant de første som får informasjon om nylanseringer fra Honda. Når Honda lanserer nye modeller, sender vi nyheten til mottakerlisten dagen før vi slipper nyheten for alle andre. De som mottar nyhetsbrevet får så mulighet til å sette seg på venteliste og bli kontaktet av sin nærmeste forhandler.

 

Honda internasjonalt har gjennomgått over 20 000 priser på reservedeler og utviklet en helt ny prismodell. Dermed får du Honda-deler til en konkurransedyktig markedspris.

 

Vi har kategorisert alle våre deler i fem prisklasser, og merkedeler har fått nye, logiske priser basert på spesifikasjoner og verdi.

 

Dette gjør at det blir enklere for deg som kunde å få rett pris på service og deler. Og husk – det er kun Honda-deler som bevarer garantien og sikrer at motorsykkelen forblir en original Honda.

 

 

finne pris og bestille?

Din forhandler kan hjelpe deg med pris og bestilling av originale deler som passer din Honda perfekt.

La din Honda forbli en original

Alle Honda-motorsykler består av enkeltdeler som sammen skaper den perfekte sykkelen. Disse delene som består av Hondas DNA er nøkkelen til Hondas kvalitet og yteevne.