Oxford Products

SuperLeggings Kevlar

NYHET! Endelig en fullverdig kjørebukse for damer som ønsker å se bra ut, uten at det går ut over sikkerheten.


Art.nr. TW169

  kr 1 499
  Høydepunkter
  Beskrivelse

  Buksen har en tight og kroppsnær fasong med vannavvisende, kraftig ytterstoff i 4-veis stretch. Høyt liv for maks komfort og passform. Laget med en hel innerbukse i 100% DuPont ™ Kevlar® for maks beskyttelse og sikkerhet.
  Grunnet sin tighte passform kan den også brukes under andre bukser hvis ønskelig. Uttakbar CE beskyttelse på knærne og lommer for hoftebeskyttelse (ekstrautstyr)

   

  Oxford Products
  Europas ledende produsent av utstyr og tilbehør til motorsykler og motorsyklister, har produsert gode kvalitetsklær i en årrekke. Nå har de valgt å ta steget videre med å lage en produktlinje med topp kvalitetsklær til motorsykkelkjøring med markedsledende design, detaljer, sikkerhet og kvalitet.

  Oxford Products gjør som vanlig ingen ting bare nesten, og har derfor ansatt Europas ledende designer av MC-bekledning, Scott Mcfarlane til å ta hånd om sin til nå største satsing. Resultatet er en serie med topp kvalitetsklær med svært god passform som passer oss nordboere godt, med detaljer og finesser du garantert vil sette pris på. Ta en tur innom din forhandler for å se, prøve og oppleve disse nyhetene.

  Du blir garantert ikke skuffet.

  Spesifikasjon
  Dokumentasjon