HJC

FG-17

Glassfiberhjelm til superpris


Art.nr. FG17

  Fra kr 1 799
  Høydepunkter
  Beskrivelse

  Hjelmen er utviklet og testet i vindtunnel for best mulig aerodynamikk. Avansert glassfiber
  kompositt i kombinasjon med dual density liner sikrer en av markedets sikreste hjelmer og lav vekt. Det avanserte antibakterielle 3D Silvercool-interiøret er fullt uttakbart og vaskbart, og sørger for at hjelmen opprettholder sin fantastiske passform i lang tid. Ekstern spoiler og god aerodynamikk gjør at hjelmen blir stabil i fart og sikrer minimalt med nakketretthet. Gode ventiler i front og bak på hjelmen sikrer god lufting. Leveres med HJ-20M visir med visirlås og Pinlock 100 % Max Vision duggfritt innervisir.

  Verdens største hjelmmerke har inntatt salgstoppen i Norge

  HJC har siden sin start i 1971 spesialisert seg på å produsere motorsykkelhjelmer med svært god passform, god kvalitet og markedets beste forhold mellom pris og kvalitet.

  Alle HJC sine hjelmer er godkjente etter de strengeste regler, og må ikke forveksles med andre importerte "billigmerker".

  Det er din sikkerhet det er snakk om.

  Spesifikasjon
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  #1 i verden

  HJC er verdens største hjelmmerke, og har også inntatt salgstoppen i Norge. Originale HJC hjelmer er godkjente etter de strengeste regler og har svært god passform.  Her får du mye for pengene.