Gaerne

G-Asphalt

Halvhøy motorsykkelsko med racing

profil og god beskyttelse.


Art.nr. 2431

  Fra kr 303
  Høydepunkter
  Beskrivelse

  Spesiallaget såle garanterer maksimalt grep under alle forhold på asfalt. Perforert microfiber i overdelen sikrer god lufting og komfort. Kombinasjon av lisser og velcro sikrer en stabil og god sko som sitter svært godt. Drytech membranen sikrer at skoen blir 100% vanntett samtidig som ventilasjonen opprettholdes. Fluo refleksdetaljer for bedre synlighet under dårlige lysforhold.

   

   

  Modellen er CE-Godkjent.

  De første Gaerne-støvlene ble skapt av italieneren Ernesto Gazzola tilbake i 1962. Han hadde en lidenskapelig og ukuelig tro på å lage skotøy av høyeste kvalitet basert på italienske håndverkstradisjoner. I dag produserer Gaerne et bredt spekter av støvler og skotøy innenfor segmentene Touring, Adventure, Racing, Cross og City.

  Det er ikke mange bedrifter som Gaerne lenger. I århundrer har markedsplassene i Montebelluna, like nord for Venezia, bugnet av skotøy fra lokale skomakere. På disse blomstrende markedene var kvalitet, stil og ytelse en nødvendighet for å få solgt produktene sine. Slik er det også i dag.

  Moderne, avanserte teknologier, kløktige skomakere, material-valg og tilbakemeldinger fra profesjonelle utøvere er viktige elementer som befester Gaerne sin posisjon som en ledende produsent av brukervennlige kvalitetsprodukter med stilig futuristisk design – og som er Made in Italy.

  Spesifikasjon
  Dokumentasjon