Honda

CRF1000L Africa Twin DCT 2019

Legenden og eventyrsykkelen Africa Twin som appellerer til både jorda rundt-entusiasten og hverdagspendleren.


Art.nr. CRF1000DK

  Fra kr 197 743

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 629,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 226 950,05.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • 998 cm3 Parallel Twin-motor med 95 hk og et moment på 98 Nm
  • Justerbar ABS og multimodus HSTC for optimal kontroll både på og utenfor veien
  • Stort utvalg av ekstrautstyr tilgjengelig, som 12 volts uttak og annet tilbehør som både øker komforten og gir bedre oppbevaringsplass
  • Hondas justerbare antispinnsystem (HSTC)
  • LED-lys foran og bak
  • Justerbart sete
  • Lett og robust ramme og tøff vindskjerm
  • Smidig offroadsykkel, letthåndtert og komfortabel.
  Beskrivelse

  Elektronisk gassregulering og et eksosrør som forbedrer reaksjonene i det midtre turtallsområdet, litiumionebatteri som gjør sykkelen lett og en negativ LCD-skjerm som hele tiden holder øye med Rally Dakar-maskinens mange krumspring er bare noe av det du får med CRF1000L Africa Twin.

  Dette er en motorsykkel som skårer full pott på eventyrlighetsskalaen. Surf på sanddynene, utforsk fjellene eller få smaken av asfalt. På en Africa Twin takler du alt slags terreng.

  Potent allroundsykkel
  CRF1000L Africa Twin er tro mot sine Rally Dakar-røtter og sykkelen er ingeniørkunst i en klasse for seg. Den potente og kraftfulle 998 kubikk Parallell Twin–motoren er designet for å prestere både offroad, på veien, på langturer og til hverdagsbruk – så vel som på alt i mellom – slik det kreves av en stor allroundsykkel.

  Motorsykkelen er spekket med finesser som justerbar ABS og multimodus HSTC for optimal kontroll både på og utenfor veien. Honda Selectable Torque Control (HSTC) tilbyr tre forskjellige kontrollnivåer som tilpasser elektronikken til underlaget på landeveiene, og gjør det mulig for føreren å slå av ABS-systemet på bakhjulet.

  Leken, lettkjørt og vanedannende
  998 kubikk Parallel Twin-motoren med Hondas eksklusive 4-takts Unicam®- konfigurasjon er så tilfredsstillende at den er vanedannende. Til tross for den kompakte innpakningen leverer motoren masse kraft og mengder av dreiemoment og gjør CRF1000L Africa Twin leken og lettkjørt i terrenget.

  Med glimrende bakkeklaring (250 mm), en lett og robust ramme og en tøff vindskjerm, er alle ingredienser for en ekte eventyrsykkel på plass.

  Mye eventyr for penga
  Bensintanken på 18,8 liter og motorens eksepsjonelle drivstoffeffektivitet gjør at du kommer deg inntil 400 kilometer på én tank.

  På tilbehørsfronten kan du velge blant et bredt sortiment av spesialtilpasset originaltilbehør og fargetilpasset utstyr til både fører og passasjer. Du finner masse spennende tilbehør som bagasjevesker, 12 volts uttak, varmehåndtak, vindavviser til kåpe og kåpeglass, høy vindskjerm, dimbare lykter og sentralstøtte.

  Optimal balanse
  Africa Twin kommer enten med en 6-trinns manuell girkasse eller DCT-girkasse med valgfri onroad- eller offroad-modus. På CRF1000L Africa Twin er DCT (Dual Clutch Transmission) fullt utstyrt for å operere i Adventure-segmentet, og du kan enkelt velge offroadfunksjonalitet ved hjelp av en G-bryter plassert på høyre side av instrumentpanelet.

  Et trykk på G-bryteren forbedrer veigrepet og maskinstyringen og skåner clutchen når du skifter gir, noe som er spesielt viktig når du ferdes i terrenget. DCT sørger for at girskiftene under akselerasjon ikke lar deg miste verken kraft eller fart.

  Automatgirmodus har to innstillinger der du velger mellom sportsmodus (S) eller langturkjøring (D). D-modus tilbyr den beste balansen mellom drivstofføkonomi og komfortabel cruising. S-modusen er oppdatert og kommer nå med ekstra nivåer for sportsprestasjoner, med tre forskjellige skiftmønstre å velge mellom: S1, S2 og S3.

  Prikken over i-en er en ny funksjon i DCT–systemet som registrerer hellinger, slik at girvekslingsmønsteret tilpasses etter hellingen og sikrer optimal kontroll.

  En tøff vinner
  I 1986 debuterte forgjengeren NXR750 i Rally Dakar, og drømmen om å vinne det mest krevende terrengløpet for motorsykler i verden ble til virkelighet – fire år på rad! CRF1000L Africa Twin 2018 er tro mot disse røttene: Her møtes Hondas lidenskap for tøff konkurransekjøring med filosofien om hele tiden å utvikle seg videre. De doble frontlyktene følger den originale Africa Twin-signaturen. Når de tennes, vekkes minnene om de seiersrike maskinene fra Rally Dakar.

  Så. Hvor vil du dra? Hva vil du gjøre? spørsmålet er ikke hvor langt din nye Africa Twin vil gå, men hvor langt du er villig til å ta den.

  Spesifikasjon
  Kubikk 998,00
  Effekt (HK) 95,00
  Girkasse Automat/DCT
  Sittehøyde 870,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 109,00
  Forbruk l/mil 0,47

  Motortype

  Boring 92 mm
  Antall sylindre 2
  Effekt (HK) 95,2 hk 7500 o/min
  Motortype Væskekjølt 4-takts, 8-ventils paralell twin
  Slaglengde 75,1 mm
  Moment 99 Nm 6000 o/min

  Girkasse

  Antall gir 6

  Mål/vekt

  Bensintank 18,8 liter
  Bakkeklaring 250 mm
  Høyde 1475 mm
  Lengde 2335 mm
  Kjøreklar vekt 240 kg
  Hjulavstand 1575 mm
  Bredde 930 mm

  Annet

  ABS Ja
  Bremser framme 310 mm dobbel, flytende hydraulisk skive
  Bremser bak 256 mm hydraulisk skive med 2-stemplet kaliper
  Demping framme Showa 45 mm cartridge opp-ned-teleskopgaffel med regulator i tallskivestil for forspenning og dempekraft 230 mm slaglengde
  Demping bak Monoblokk i støpt aluminium, svingarm med gassladet Pro-Link bakfjæring, hydraulisk regulator i tallskivestil for forspenning og tilbakefjæring, 220 mm bakhjulsvandring
  Dekk framme 90/90-R21
  Dekk bak 150/70-R18
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  høsttilbud:

  få utstyr for 15 000,-
  med på kjøpet!

  Velg blant Honda originalt tilbehør eller fra Kellox utstyrskatalog 2019. Tilbudet gjelder til 1. oktober eller så langt lageret rekker.

  crossover-familiens overhode takler all slags terreng

  se video

  interessert i denne?

  honda

  originalt tilbehør

  Velg mellom tilbehør innen beskyttelse, komfort og lastekapasitet. Alt er designet spesielt til sykkelen, i matchende farge og som passer perfekt.