Honda

CRF1000L Africa Twin DCT 2017

Legenden og eventyrsykkelen Africa Twin er tilbake i helt ny farge.


Art.nr. CRF1000DH

  kr 169 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 284,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 196 536,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Lettkjørt, smidig og robust allrounder – takler all slags terreng
  • Utholdende og drivstofføkonomisk
  • 998 kubikk Parallel Twin-motor med 95 hk og et moment på 98 Nm
  • Justerbar ABS og multimodus HSTC for optimal kontroll både på og utenfor veien
  • Dual Clutch Transmission (DCT)
  • Hondas justerbare traction control system (HSTC)
  • LED lys foran og bak
  • Justerbart sete
  Beskrivelse

  Nye CRF1000L Africa Twin er en motorsykkel som skårer full pott på eventyrlighetsskalaen. Surf på sanddynene, utforsk fjellene eller få smaken av asfalt. På en Africa Twin takler du alt slags terreng.

  Potent allroundsykkel
  Nye Africa Twin er tro mot sine Rally Dakar-røtter og sykkelen er ingeniørkunst i en klasse for seg. Den nye, potente og kraftfulle 998 cm3 Parallell Twin–motoren er designet for å prestere både offroad, på veien, på langturer og til hverdagsbruk – så vel som på alt i mellom – slik det kreves av en stor allroundsykkel.

  Motorsykkelen er spekket med finesser som justerbar ABS og multimodus HSTC for optimal kontroll både på og utenfor veien. Honda Selectable Torque Control (HSTC) tilbyr tre forskjellige kontrollnivåer som tilpasser elektronikken til underlaget på landeveiene og gjør det mulig for føreren å slå av ABS-systemet på bakhjulet.

  Leken, lettkjørt og vanedannende
  998 cm3 Parallel Twin-motoren med Hondas eksklusive 4-takts Unicam®- konfigurasjon er så tilfredsstillende at den er vanedannende. Til tross for den kompakte innpakningen leverer motoren masse kraft og mengder av dreiemoment og gjør nye Honda Africa Twin leken og lettkjørt i terrenget.

  Med glimrende bakkeklaring (250 mm), en lett og robust ramme og en tøff vindskjerm, er alle ingredienser for en ekte eventyrsykkel på plass.

  Mye eventyr for penga
  Bensintanken på 18,8 liter og motorens eksepsjonelle drivstoffeffektivitet gjør at du kommer deg inntil 400 kilometer på én tank.

  På tilbehørsfronten kan du velge blant et bredt sortiment av spesialtilpasset originaltilbehør og fargetilpasset utstyr til både fører og passasjer. Du finner masse spennende tilbehør som bagasjevesker, varmehåndtak, vindavviser til kåpe og kåpeglass, høy vindskjerm, dimbare lykter og sentralstøtte.

  Optimal balanse
  Africa Twin kommer enten med en 6-trinns manuell girkasse eller en ny DCT-girkasse med valgfri onroad- eller offroad-modus. På CRF1000L Africa Twin er DCT (Dual Clutch Transmission) fullt utstyrt for å operere i Adventure-segmentet, og du kan enkelt velge offroadfunksjonalitet ved hjelp av en G-bryter plassert på høyre side av instrumentpanelet.

  Et trykk på G-bryteren forbedrer veigrepet og maskinstyringen og skåner clutchen når du skifter gir, noe som er spesielt viktig når du ferdes i terrenget. DCT sørger for at girskiftene under akselerasjon ikke lar deg miste verken kraft eller fart.

  Automatgirmodus har to innstillinger der du velger mellom sportsmodus (S) eller langturkjøring (D). D-modus tilbyr den beste balansen mellom drivstofføkonomi og komfortabel cruising. S-modusen er oppdatert og kommer nå med ekstra nivåer for sportsprestasjoner, med tre forskjellige skiftmønstre å velge mellom: S1, S2 og S3.

  Prikken over i-en er en ny funksjon i DCT–systemet som registrerer hellinger, slik at girvekslingsmønsteret tilpasses etter hellingen og sikrer optimal kontroll.

  En tøff vinner
  I 1986 debuterte forgjengeren NXR750 i Rally Dakar, og drømmen om å vinne det mest krevende terrengløpet for motorsykler i verden ble til virkelighet – fire år på rad! Nye CRF1000L Africa Twin er tro mot disse røttene: Her møtes Hondas lidenskap for tøff konkurransekjøring med filosofien om hele tiden å utvikle seg videre. De doble frontlyktene følger den originale Africa Twin-signaturen. Når de tennes, vekkes minnene om de seiersrike maskinene fra Rally Dakar.

  Så. Hvor vil du dra? Hva vil du gjøre? spørsmålet er ikke hvor langt din nye Africa Twin vil gå, men hvor langt du er villig til å ta den.

  Spesifikasjon
  Kubikk 998,00
  Effekt (HK) 95,00
  Girkasse Automat/DCT
  Sittehøyde 870,00
  Førerkortklasse A

  Annet

  Bremser framme 2 skiver
  Bremser bak 1 skive
  Dekk framme 90/90-21
  Dekk bak 150/70-18
  ABS Ja

  Mål/vekt

  Lengde 2335.00 mm
  Bredde 930 mm
  Høyde 1475 mm
  Kjøreklar vekt 232(ABS)/242 (DCT) kg
  Bensintank 18,8 liter
  Bakkeklaring 250 mm

  Motortype

  Antall sylindre 2.00
  Boring 92 mm
  Slaglengde 75,1 mm
  Effekt (HK) 95.00 hk / 7500.00 omdr.
  Moment 98 nm / 6000 omdr.
  Kjølesystem Væske

  Girkasse

  Antall gir 6
  Kraftoverføring Kjede
  Dokumentasjon

  AFRICA TWIN

   på crossover-familiens overhode har du verden for dine føtter

  Hondas flaggskip blant eventyrerne har blitt videreforedlet – nå med variabelt TCS-antispinnsystem, forbedret komfort og spisset teknikk. Kjørestillingen er oppreist og sikrer deg en suveren kjørekomfort, trygg håndtering, godt grep og presis kontroll.

  se video

  en hel verden venter der ute

  honda dual clutch transmission

  det beste fra to verdener

  DCT gir deg enda mer kjøreglede. Du slipper å måtte bry deg med clutching og girskift.

  honda adventure

  Robuste, trygge, lekne og allsidige sykler.

  honda

  originalt tilbehør

  Velg mellom tilbehør innen beskyttelse, komfort og lastekapasitet. Alt er designet spesielt til sykkelen, i matchende farge og som passer perfekt.
  Originalt tilbehør