Honda

CB1100EX 2018

Oppgraderte linjer og utsøkte detaljer gjør klassikeren både ultramoderne og tidløs.


Art.nr. CB1100CAJ

  kr 184 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 470,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 212 946,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • LED-lys, frontlykt i krom
  • Nye eikehjul i rustfritt stål
  • Fornyet inntak og 4-2 eksossystem
  • Sterk og klassisk dobbelramme i stål
  • Kjedebeskyttelse i aluminium
  • Velbalansert demping og uanstrengt stabilitet i høy fart
  • Stor bensintank (16,8 l)
  Beskrivelse

  Den aller første CB-modellen ble lansert så langt tilbake som i 1959.

  I dag kommer CB1100 i to versjoner. Med den siste CB-modellen CB1100 EX satser Honda enda sterkere i det tradisjonelle MC-segmentet for å møte CB-førerne med ny funksjonalitet og kvalitet samt gjøre opplevelsen i sykkelsetet enda mer unik og tilfredsstillende.

  Stilige eikehjul og LED-lykter
  De heftige linjene og de nye detaljene fremhever det klassiske designet til Honda CB1100 EX. Den kan blant annet skilte med eikehjul i rustfritt stål, Showa-oppheng og LED-lykter.

  Den nostalgiske, luftkjølte og sterke firesylinderen puster gjennom det aller siste innen inntak og eksossystem, og er utstyrt med en assisterende slurekløtsj.

  Klassisk dobbeltramme i stål som har et fast grep om motoren med fire stive festepunkter og to gummifestepunkter. Behagelig sittestilling og et nyutviklet og mer ergonomisk styre.

  En Showa Dual Bending Valve justerbar forgaffel med fjæring øker komforten. Det er formstøpt gaffelfeste i polert, lakkert aluminium øverst og det nederste gaffelfestet holder gaffelbena i en høyere stilling.

  Iøynefallende designdetaljer
  Twin Showa støtdempere bak sørger for justerbar fjæring og er utstyrt med en svingarm i stål og stilrent design. Kjedebeskyttelsen i aluminium erstatter det tidligere designet i plast.

  Den høyt monterte LED-frontlykten i krom troner foran på maskinen. Og det forseggjorte, runde speedometeret og turtelleren er iøynefallende designdetaljer.

  Den eksponerte motoren og formen på bensintanken strekker seg langt for å gi denne nakne sykkelen særpreget til en klassisk Honda, med kurver og rene linjer som bringer minner om en lang og rik motorsykkelhistorie.

  Moderne klassiker med særpreg
  CB1100 EX er lett å gjenkjenne som en klassisk Honda, med rene linjer som bringer minner. For den oser av 60- og 70-talls nostalgi og er en motorsykkel nøyaktig slik motorsykler pleide å være – bare med dagens ytelse og topp moderne finesser.

  Sykkelen blander originalitet med et tidløst design og definert karakter og personlighet. Honda CB1100 EX er også en perfekt blanding av moderne prestasjonsegenskaper, med bred appell og stor tilpasningsdyktighet.

  På denne sykkelen kan du nyte friheten med stil. Du bestemmer hvor veien går – CB1100 EX sørger for at det blir en herlig opplevelse.

  Spesifikasjon
  Kubikk 1140,00
  Effekt (HK) 90,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 790,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 123,00
  Forbruk l/mil 0,53
  Dokumentasjon

  cb1100ex

  Moderne klassiker med særpreg

  CB1100 EX oser av 60- og 70-talls nostalgi og er en motorsykkel nøyaktig slik motorsykler pleide å være – bare med dagens ytelse og toppmoderne finesser som eikehjul, to lydpotter og 6-trinns girkasse.

  se video

  tidløst design, definert karakter og personlighet