Honda

CB1100RS 2018

Minimalistisk, retrostylet og sportslig klassiker i heftig drakt


Art.nr. CB1100NAJ

  kr 189 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 2 532,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 218 416,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • LED-lys, frontlykt i krom
  • Forbedret og sporty chassis
  • Slank og sporty design, elegante detaljer
  • Fornyet inntak og 4-2 eksossystem
  • Utstyrt med en assisterende slurekløtsj
  • Sterk og klassisk dobbelramme i stål
  • Kjedebeskyttelse i aluminium
  • Velbalansert demping og uanstrengt stabilitet i høy fart
  • Stor bensintank (16,8 l)
  Beskrivelse

  Hondas CB1100RS er et resultat av minimalistisk, håndlaget design og tradisjonell ingeniørkunst, med fullt fokus på en sportslig stil og et sprekere chassisgeometri.

  Den aller første CB-modellen ble lansert så langt tilbake som i 1959. Nå kommer CB1100 i to versjoner: den oppgraderte CB1100EX og denne nye modellen med en langt mer sporty appell. CB1100RS er tidløs retrostyling i flere lag, med en lang rekke oppgraderte funksjonaliteter.

  Sylskarpe linjer, forbedringer før fører
  Chassiset har fått en sylskarp geometri, mens motoren puster gjennom det aller siste innen inntak og eksossystem og er utstyrt med en assisterende slurekløtsj.

  Klassisk dobbeltramme i stål som har et fast grep om motoren med fire stive festepunkter og to gummifestepunkter. Styregeometrien er høyere enn på CB1100EX.

  Fotstillingen og sittestillingen er mer aggressiv, noe som sikrer kvalitetsopplevelsen i setet. Den justerbare Showa Dual Bending Valve forgaffelen med fjæring øker komforten. Det gjør også det formstøpte gaffelfestet i polert, lakkert aluminium øverst, samt det nederste gaffelfestet som holder gaffelbena i en høyere stilling.

  Twin Showa støtdempere bak sørger for justerbar fjæring og er utstyrt med en svingarm i stål og stilrent design. Kjedebeskyttelsen i aluminium erstatter det tidligere designet i plast.

  Sportslig retrodesign og tøffe farger
  Bensintanken rommer hele 16,8 liter. Sidedekslene er i presset aluminium, og setet er strippet ned til en slank og sporty variant.

  Festebraketten for LED-baklykten, blinklysene og nummerskiltet understøtter det strømlinjeformede designet, mens speedometeret og turtelleren er kledd i Satin Black med et bånd av krom.

  Spesifikasjon
  Kubikk 1140,00
  Effekt (HK) 90,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 795,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 123,00
  Forbruk l/mil 0,53
  Dokumentasjon

  cb1100ex

  Moderne klassiker med særpreg

  CB1100 EX oser av 60- og 70-talls nostalgi og er en motorsykkel nøyaktig slik motorsykler pleide å være – bare med dagens ytelse og toppmoderne finesser som eikehjul, to lydpotter og 6-trinns girkasse.

  se video

  tidløst design, definert karakter og personlighet

  prøvekjøre denne?