Honda

CMX500 REBEL S 2020

Rebel S modell. Motorsykler betyr så mye mer enn bare transport. Rebel går sine egne veier og er klar for alt eieren vil gjøre med den. 


Art.nr. CMX500A2L

  kr 94 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 1 354,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 114 486,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Slank og lav bobber-stil
  • Gjennomført LED-belysning
  • Møter Euro5-kravene
  • Kan kjøres med A2-sertifikat
  • Ny slureclutch
  • 120 mm lyddemper i shotgun-stil
  • Oppgraderte støtdempere
  Beskrivelse

  Rebel er ustyrt med en parallelltwin på 471 kubikk og møter A2-kravene. Den kompakte cruiseren drar fordeler av oppgradert støtdemping, full LED-belysning, ny girindikator, slureclutch og en mer komfortabel sal. Nytt eksosanlegg sikrer at den oppfyller Euro5-reglementet.

  S modellen har i tillegg sorte støtdemper beskyttelser, cafe racer frontlykt cover og sete med diamantsøm.

  Motorsykkelen er slank, har lav salhøyde og er derfor enkel å håndtere ved lave hastigheter. Kjørestillingen er avslappet og nøytral. Til 2020 har den blitt mer komfortabel og praktisk. Den har dessuten fått ny front- og baklykt – og med nye LED-blinklys er samtlige lys nå LED-baserte.

   

  Enkel og rå

  Nøkkelordene som ble brukt under utviklingen av Rebel var SIMPLE og RAW. Resultatet taler for seg selv. Rebel ruller på fete dekk, det er en lav og slank bobber hvor føreren sitter "i maskinen". Fra alle vinkler oser den av individualitet.

  Fargene Graphite Black, Matte Axis Grey Metallic (tilgjengelig med fabrikkmontert tilbehørspakke i Rebel S) og Millennium Red får nå selskap av det nye alternativet Matte Jeans Blue Metallic. Passasjersalen og de bakre fothvilerne kan enkelt demonteres hvis man vil kjøre solo.

  Motoren er hentet fra den sportslige CBR500R, men med tilpasset PGM-FI innstillinger for innsprøytning og ulike ventil- og tenningstider, er karakteren endret fra et høyt turtallsfokus til momentkraft langt lavere i registeret. Kraften leveres jevnt og lineært. Maksimalt dreiemoment er på 43,3 Nm ved 6 000 rpm og toppytelsen på 46 hestekrefter oppnås ved 8 500 rpm.

   

  Klassisk og tidløs

  En kul finesse er speedometeret med den kompakte 100 mm tallskiven med negativt LCD-display og blå bakgrunnsbelysning. Slående og effektivt. Tenningslåsen er som tidligere nedenfor bensintanken på venstre side. Til 2020 er det montert en ny slureclutch som gjør giringen enklere. Betjeningen av clutchen er nå 30 prosent lettere enn tidligere.

  Eksosanlegget er 2-1 og en ny LAF-sensor og forbedringer i lyddemperen hjelper Rebel med å nå Euro5-kravene. Lyden gir en pulserende følelse som står i stil med momentleveransene. Til 2020 er innstillingene til framgaffelen optimalisert for bedre demping og en jevnere kjøreopplevelse. De doble demperne bak er nå nitrogen-fylte og her kan man justere forspenningen i fem nivåer. 

   

  Tilbehør

  Utvalget av tilbehør har blitt utvidet til 2020 med nytt bagasjebrett, ryggstøtte, tankbeskyttelse og vindavviser. Nye salvesker og også tilgjengelig i tillegg til de eksisterende. Dessuten vil en egen versjon av sykkelen, Rebel S, tilbys med sotet frontlysdeksel, deksler og beskyttere i retrostil for gaffelen og en ny sal med spesiell diamantsøm.

  Spesifikasjon
  Kubikk 471,00
  Effekt (HK) 46,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 690,00
  Førerkortklasse A2
  Forbruk l/mil 0,37

  Motortype

  Boring 67 mm
  Antall sylindre 2
  Effekt (HK) 46 hk 8 500 o/min
  Motortype Væskekjølt DOHC 4-takts parallelltwin
  Slaglengde 66,8 mm
  Moment 43,3 Nm 6 000 o/min

  Girkasse

  Kraftoverføring Kjede
  Antall gir 6

  Mål/vekt

  Bensintank 11,2 liter
  Bakkeklaring 125 mm
  Høyde 1090 mm
  Lengde 2205 mm
  Kjøreklar vekt 191 kg
  Hjulavstand 1490 mm
  Bredde 820 mm

  Annet

  ABS Ja
  Demping framme 41 mm teleskopgaffel
  Demping bak Showa dobbel
  Dekk framme 130/90-16
  Dekk bak 150/80-16
  Dokumentasjon

  interessert i denne?

  honda

  originalt tilbehør

  Velg mellom tilbehør innen beskyttelse, komfort og lastekapasitet. Alt er designet spesielt til sykkelen, i matchende farge og som passer perfekt.