Honda

CBR650F 2018

Adrenalin på to hjul, designet for unge bikere. Langkjøring, pendling og transport blir til underholdning på en CBR650F 2018.


Art.nr. CBR650FAJ

  kr 110 348

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 1 545,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 131 321,80.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Omarbeidede Nissin bremseklosser foran
  • Showa Dual Bending Valve forgaffel
  • LED-lykter foran og bak
  • Større toppeffekt og åpnere avgassystem for høyere rødlinje
  • 213 kilo kjøreklar vekt
  • Stor bensintank (17,3 l)
  • Nytt og frekkere design
  • Raskere akselerasjon gjennom mellomregisteret
  Beskrivelse

  CBR650F 2018 er en sportslig mellomvekter som gir full valuta og mye MC for hver krone du investerer. Kombinasjonen sterk motor og lav vekt gir sykler som er lettkjørte, kjappe, anvendelige og drivstofføkonomiske.

  Med CBR650F 2018 går Honda nye veier og bygger en ekte firesylindret mellomvekter med fremragende spesifikasjoner og kjøreegenskaper - kombinert med topp moderne design og sportslige egenskaper.

  Ingen utvendige slanger og rør
  Helt siden CBR650F ble lansert, har den vært en moderne legende, kjent for sterke prestasjoner og allsidighet. Selv om trenden i de siste årene har vært stadig større mellomvektsmaskiner, har Honda tatt en ny retning med CBR650F og bygget en ekte firesylindret, sportslig mellomvekter. Her finner du moderne styling og tekniske spesifikasjoner som samlet gjør kjøreopplevelsen involverende og unik.

  Motoren er ikke bare sterk og har topp teknologi, den er også designet for å se bra ut. Her er det ingen utvendige slanger og rør som ødelegger de lekre linjene. Motoren er også plassert relativt langt framme i chassiset for å gi optimal vektbalanse. CBR650F kombinerer massesentralisering med lavt tyngdepunkt og smekkert chassis for å gi optimale kjøreegenskaper.

  Lavt tyngdepunkt
  Smekre CBR650F har et lavt tyngdepunkt. Kombinert med det høyt monterte styret gir det deg glimrende kontroll og trygghet. Den har også skarpe linjer som er forsterket av en effektiv, men minimalistisk fullkåpe som stolt viser fram motoren som den er: trygg og tøff!

  Fra null til hundre på latterlig kort tid
  Utviklingsteamet besto av Hondaingeniører i 20-årene, håndplukket for å skape en sykkel som kunne appellere til yngre førere. De bestemte tidlig at sterk akselerasjon fra stillestående, moment i lav og mellomregisteret og gassrespons var viktigere for motorsykkelopplevelsen enn bare å jage blindt etter krefter ved rødlinja.

  CBR650F 2018 kommer med en digital LCD-instrumentpakke. Multifunksjonspanelet gir deg all infoen du trenger når du ferdes mellom byene. LCD-løsningen er tilbehøret som sørger for at informasjonen er godt synlig døgnet rundt. Helt om dagen, helt om natten!

  Spesifikasjon
  Kubikk 649,00
  Effekt (HK) 91,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 810,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 109,00
  Forbruk l/mil 0,47
  Dokumentasjon
  Tilbehør

  cbr650f

  En trygg, tøff og moderne legende

  Kombinasjonen sterk motor og lav vekt gjør CBR650F lettkjørt, kjapp, anvendelig og drivstofføkonomisk.

  se video

  FRA NULL TIL HUNDRE PÅ LATTERLIG KORT TID

  interessert i denne?