Honda

CBR1000RR Fireblade 2018

Tilbake til fremtiden med total kontroll 


Art.nr. CBR1000RRAJ

  kr 239 990

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 3 152,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 273 116,50.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Mer stabil ramme og stivere svingarm
  • Eksossystem i titan
  • 4-stemplede bremsekalipere fra Tokico
  • Fullt justerbar Showas Big Piston støtdemping
  • IMU-enhet som styrer et smart, flertrinns antispinnsystem (HSTC) med justerbar
  • motorbrems
  • Nytt ABS-system
  • Flere valgfrie kjøremoduser - Ride Mode Select System (RMSS)
  • Ride-by-Wire-gassoverføring
  • LED-lys
  • 196 kg kjøreklar vekt
  • Wheelie Control, tre nivåer + off
  Beskrivelse

  Fireblade gir fortsatt full gass med sitt nådeløse fokus på manøvrerbarhet og smidighet. 

  For 26 år siden ble Supersport-segmentets historie omskrevet med denne populære motorsykkelen. Designfilosofien «Total Control» er mantraet også for dagens legendariske Fireblade, som fikk skiftet ut 90 prosent av komponentene i fjor.

  Total kontroll når du tror du er i ferd med å miste den
  Med fjorårets totalfornyelse ble Fireblades vekt med hele 15 kilo. I dag er Fireblade, med en kjøreklar vekt på 196 kilo, markedets letteste i sin klasse. Men kronen på verket er det nye elektroniske kontrollsystemet, som har en egen evne til å bringe fram det beste i alle førere.

  Fullspekket elektronikkpakke
  Det elektroniske kontrollsystemet inneholder et hav av nyttige funksjoner. Kjernen i systemet er IMU-enheten (Inertial Measurement Unit) som måler nøyaktig hva maskinen gjør, på alle nivåer. Systemet styrer dessuten antispinnsystemet (HSTC) som gir deg presis kontroll over bakhjulet. De nye ABS-bremsene styres også av IMU-enheten og gir føreren en god porsjon ekstra sikkerhet i skarpe svinger. Og Traction Control griper inn hver gang den minste forskjell mellom forhjulet og bakhjulet måles.

  Prestasjon og balanse som overgår dine villeste fantasier
  Honda snudde opp ned på definisjonen av Supersport med originale Fireblade i 1992. Siden har årene gått med til å utvikle og forfine konseptet frem til dagens rå utgave av sykkelen.

  Vekt-/effekt-forholdet på CBR1000RR Fireblade 2018 er en ny pers for Fireblade. Hovedkomponentene på dagens sykkel er ikke bare smartere, de er også mye lettere.

  Fireblade er kort sagt den mest harmoniske og best balanserte sykkelen i sin klasse. Vi snakker eksepsjonelle prestasjoner kombinert med helt unike kjøreegenskaper.

  En godteripose full av duppeditter
  CBR1000RR Fireblade 2018 er utstyrt med flere essensielle detaljer som sportssykkelfantaster verden over ønsker seg: 4-stemplede bremsekalipere fra Tokico, fullt justerbar Showas Big Piston-støtdemping, sving-ABS, Ride-by-Wire-gassrulle, hurtigskift (ekstrautstyr) og flere valgfrie kjørenivåer. Med venstre hånd skifter du mellom modusene Track, Winding og Street, som tilbyr ulike kombinasjoner av kraft, antispinn og motorbrems.

  Kjørecomputeren er også en lekkerbisken, både visuelt og innholdsmessig. Her får du informasjon om alt fra gjennomsnittlig og aktuelt drivstofforbruk, gjennomsnittlig hastighet, Shift-up indikator, Quickshift, kjørevinkel, batterispenning, kalender og brukerdefinerte opplysninger.

  Milelang merittliste
  CBR1000RR Fireblade 2018 har alltid vært blant de topp tre mest solgte i Europa og kan skilte med seiere i World Super Bike-mesterskapet og overlegen suksess i Isle of Man TT-løpene. Fireblade har en solid fanskare over hele verden: Over 200 000 sykler er solgt bare i Europa. Sykkelen fås i tricolor-farger med en base i rødt – som en hyllest til Hondas sterke racinghistorie – samt en tidsriktig og tøff matt sort.

  CBR1000RR Fireblade 2018 er en del av en trio sammen med CBR1000RR Fireblade SP 2018 og racingutgaven CBR1000RR Fireblade SP2.

  Spesifikasjon
  Kubikk 999,00
  Effekt (HK) 191,80
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 820,00
  Førerkortklasse A
  CO2 g/km 132,00
  Forbruk l/mil 0,57
  Dokumentasjon

  CBR1000RR fireblade

  FOR DEN ERFARNE BIKEREN

  Honda snudde opp ned på definisjonen av Supersport med originale Fireblade i 1992. Deretter ble 20 år brukt på å utvikle og forfine konseptet frem til dagens ultimate versjon.

  interessert i denne?