SMART FRIHET PÅ ØRET NÅR DU ER UNDERVEIS

Snakk i telefonen, kommuniser med turkameratene dine, få veibeskrivelser via GPS eller hør på favorittmusikken din! Interphone gjør alt dette enkelt for deg og byr samtidig på en rekke andre muligheter som tar kjøregleden til nye høyder. 

 

Kommunikasjonssystemet Interphone ble introdusert på markedet i 2005. Med sin pålitelige brukervennlighet og innovative Bluetooth-teknologi, ble produktet umiddelbart svært godt mottatt som en ny budbringer av kommunikasjon mellom motorsyklister – for økt kjøreglede og sikkerhet på veien.

Praktisk og stilig

Topp moderne brukervennlighet, smart frihet, stilrent design og fantastisk lyd er bare noen av kjennetegnene ved dette smarte og praktiske kommunikasjonsutstyret.

Kommuniser med flere - samtidig

Systemet er kompatibelt med alle smarttelefoner som har Bluetooth-teknologi og med de fleste typer moderne hjelmer.  De nye modellene er hele tiden et resultat av solide erfaringer, avansert teknologi og entusiastisk innovasjon og grundige analyser motorsyklisters ønsker og behov på veien.

 

Derfor kan det med trygghet og stolthet sies at Interphone den perfekte følgesvenn på veien eller i byen.

praktisk og stilig

For langtur, bykjøring, opplæring eller mer sportslige aktiviteter? Alene eller sammen med andre? Hold kontakten underveis. Mulighetene er mange med Interphone på øret!

MAKSIMAL FRIHET MED

INTERPHONE