Honda

Tilbehør til MSX125

MSX125 er like givende å kjøre som de større Supersport-maskinene – både i bytrafikk og på svingete landeveier.


Art.nr. MSX125F

  Fra kr 0

  Vrakpantavgift på kr. 500,- tilkommer

  Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

  Finansiering fra kr 3 277,00/mnd. (60 mnd.)
  Finansieringspris kr 196 620,00.
  Se detaljer
  Høydepunkter
  • Kraftig stålramme med opp-ned-gaffel framme, monodemper bak samt hydrauliske bremser foran og bak
  • 125 kubikks bensingjerrig lavfriksjonsmotor med innsprøytning
  • 12 tommers lettvektfelger med brede dekk
  • Komponenter i full størrelse montert

   

  Beskrivelse

  Halvt motorsykkel, halvt minibike – og selges over hele verden. Denne 125-kubikken har vært starten på MC-eventyret for mange – både for habile landeveiskjørere og crosskjørere.

  Allsidig, enkel og leken
  MSX125 er like givende å kjøre som de større Supersport-maskinene – både i bytrafikk og på svingete landeveier. MSX125 er halvt minibike, halvt motorsykkel.

  MSX125 er liten nok til å være ekstremt lettvint å håndtere for alle, samtidig som den har den riktige storhetsfølelsen av ordentlig motorsykkel takket være et knippe standard størrelse komponenter. Den er halvt mini-bike og halvt motorsykkel. Og en helt ny fritidsmotorsykkel, spesielt utviklet spesielt for yngre førere. MSX125 har prestasjonsegenskaper som matcher tøff håndtering og en styling som forener leken stil med røff, urban attityde.

  Hondas velprøvde og effektive 125 kubikks motor med innsprøytning har blitt ytterligere forbedret for å gi enda lavere forbruk, i tillegg til jevn akselerasjon ved gasspådrag.

  Fleksibelt transportmiddel
  Honda har patentsøkt hele fire nyvinninger gjennom utviklingen av MSX125, fokusert på hvordan rammen og tanken deler samme struktur - et bevis på hvor seriøst Honda tar denne sykkelen. Liten er den kanskje, men med tanke på salg over hele verden, gjenkjennelsesfaktor og personlig kjøreglede, kommer den til å ha enorm innflytelse.

  Designet er friskt og minimalistisk, utviklet for den som vil ha et morsomt og fleksibelt transportmiddel med i båten, campingvogna, bobilen eller på sommerhytta.

   

  Spesifikasjon
  Kubikk 124,90
  Effekt (HK) 11,00
  Girkasse Manuell
  Sittehøyde 765,00
  Førerkortklasse A1
  Dokumentasjon
  Tilbehør